• Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 27410 835 35
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Πάμε να γνωρίσουμε το Youphoria High Protein.

Τώρα για να απολαύσεις γιαούρτι, πες αντίο στο κουτάλι!

Το νέο Youphoria High Protein ήρθε για να καλύψει τα κενά της αγοράς και να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό κοινό. Ο σύγχρονός τρόπος ζωής απαιτεί γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητα. Γι΄ αυτό το λόγο το Youphoria High Protein δεν ¨τρώγεται¨ αλλά πίνεται. Πρόκειται για ένα πόσιμο γιαούρτι το οποίο μπορεί να καταναλωθεί κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, στον δρόμο, στο γυμναστήριο, στην δουλεία κτλ. «Πες αντίο στο κουτάλι» και θα έχεις ένα θρεπτικό και νόστιμο σνακ όπου κι αν βρίσκεσαι!

Από διατροφικής άποψης, περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με ένα κοινό γιαούρτι, ενώ τα ποσοστά σακχάρων του είναι εξαιρετικά χαμηλά. Συγκεκριμένα το Youphoria High Protein περιέχει 25γρ πρωτεΐνης ανά συσκευασία σε σύγκριση με ένα κοινό γιαούρτι που περιέχει περίπου 18-19γρ πρωτεΐνης. Έτσι, το πόσιμο γιαούρτι Youphoria High Protein αποτελεί ιδανική λύση αν προσέχεις τη διατροφή σου γιατί θα σε χορτάσει χωρίς να σε φορτώσει με πολλές θερμίδες. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη αποτελεί και ιδανικό σνακ για όσους αθλούνται και για πριν και για μετά την προπόνηση.

Το Youphoria High Protein αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για χορτοφάγους. Οι χορτοφάγοι λόγω των περιορισμένων επιλογών που έχουν σε τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνη, συχνά δεν προσλαμβάνουν την ποσότητα πρωτεΐνης που έχουν ανάγκη ημερησίως. Έτσι έρχεται το συγκεκριμένο προϊόν για να τους βοηθήσει να αυξήσουν εύκολα την πρωτεΐνη στη διατροφή τους.

Ακόμα, το Youphoria High Protein είναι ελεύθερο λακτόζης. Η λακτόζη είναι το κύριο σάκχαρο που συναντάμε στα γαλακτοκομικά προϊόντα και φαίνεται να προκαλεί δυσανεξία σε ένα κομμάτι του πληθυσμού. Όποιος φέρει αυτή την δυσανεξία μπορεί να εμφανίσει, είτε σε μεγαλύτερο είτε και σε μικρότερο βαθμό, φούσκωμα, πρήξιμο, κράμπες και διάρροια. Το πόσιμο γιαούρτι Youphoria High Protein δίνει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα καθώς δεν περιέχει καθόλου λακτόζη!

Όσον αφορά την απώλεια βάρους ,το προϊόν αυτό έρχεται να βοηθήσει με δύο τρόπους. Από τη μία είναι θερμιδικά χαμηλό, από την άλλη λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη δημιουργεί έντονο κορεσμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό το λόγο η συστηματική κατανάλωση του μας «προστατεύει» από το τσιμπολόγημα και μας βοηθάει στο να παραμένουμε σε ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής. Μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σνακ είτε σκέτο είτε να συνδυαστεί με φρούτα, μέλι ή ξηρούς καρπούς.

Τέλος, η φανταστική γεύση του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Με άλλα λόγια, το Youphoria High Protein είναι αγαπητό ακόμα και σε τα άτομα που θέλουν γευστικά και κάτι διαφορετικό από το γιαούρτι τους . Πέρα από τους μεγάλους, το νέο πόσιμο γιαούρτι έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και τις καρδιές των παιδιών. Εκτός από την κλασική εκδοχή του, βγαίνει και σε τρείς ακόμα υπέροχες- φρουτώδεις και δροσερές γεύσεις, οι οποίες είναι φράουλα, κεράσι και ροδάκινο. Εσύ θα το δοκιμάσεις;