• Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 27410 835 35
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Το Youphoria High Protein μπορεί να σε βοηθήσει στην απώλεια βάρους

Βρίσκεσαι σε διαδικασία απώλειας βάρους και θέλεις ένα σνακ χωρίς πολλές θερμίδες που όμως θα σε χορτάσει;

Σου έχουμε την λύση!  Το YouphoriaHighProtein μπορεί να αποτελέσει μοναδικό σύμμαχο σου στην απώλεια βάρους.

Πάμε να δούμε για ποιο λόγο πρέπει το YouphoriaHighProtein να γίνει καθημερινή σου συνήθεια σε ένα πρόγραμμα διατροφής.

  1.        Είναι χαμηλό σε θερμίδες: Από διατροφικής άποψης, το YouphoriaHighProtein αποτελεί ιδανικό σνακ αν βρίσκεσαι σε πρόγραμμα απώλειας βάρους, καθώς είναι χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Ακριβώς ότι χρειάζεσαι όταν ο στόχος σου είναι να έχεις θερμιδικό έλλειμμα.
  2.        Είναι υψηλό σε πρωτεΐνη: Περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με ένα κοινό γιαούρτι. Συγκεκριμένα το YouphoriaHighProtein περιέχει 25γρ πρωτεΐνης ανά συσκευασία σε σύγκριση με ένα κοινό γιαούρτι που περιέχει περίπου 18-19γρ πρωτεΐνης. Έτσι, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη δημιουργεί έντονο κορεσμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σε βοηθάει να περιορίσεις το τσιμπολόγημα και να παραμείνεις πιο εύκολα στο πλάνο διατροφής σου.
  3.        Είναι ιδανικό για μετά την προπόνηση. Περιέχει ακριβώς την ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεσαι για μετά την προπόνηση σου. Αν γυμνάζεσαι το YouphoriaHighProtein αποτελεί το ιδανικό μεταπροπονητικό σανκ.
  4.        Ταιριάζει σε όλα τα γούστα: Ανάλογα τις γευστικές σου προτιμήσεις, μπορείς να επιλέξεις είτε την κλασσική γεύση του YouphoriaHighProtein είτε μια από τις τρεις φρουτένιες γεύσεις, κεράσι, φράουλα και ροδάκινο. Σίγουρα θα σε ξετρελάνουν!
  5.        Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς τρόπους:  Μπορείς να καταναλώσεις το YouphoriaHighProtein είτε σαν ρόφημα για ένα γρήγορο σνακ όπου και αν βρίσκεσαι είτε να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις την αγαπημένη σου γεύση και τα φρούτα της επιλογής σου και να φτιάξεις ένα smoothie ή να χρησιμοποιήσεις σαν βάση την κλασική γεύση του YouphoriaHighProtein, να προσθέσεις δημητριακά ολικής, φρούτα και μέλι και να δημιουργήσεις ένα χορταστικό energybowl.

Για όλους αυτούς τους λόγους κάνε το YouphoriaHighProtein σύμμαχο σου και σίγουρα θα πετύχεις τον στόχο σου!