• Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 27410 835 35
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Όλη η ενέργεια σε ένα μπολ. Πώς να φτιάξεις ένα πλήρες γεύμα με το Youphoria High Protein.

Θέλεις ένα απολαυστικό γεύμα που θα σε χορτάσει, θα σου δώσει ενέργεια και θα σε ικανοποιήσει γευστικά; Πάμε να δούμε πως μπορούμε να το φτιάξουμε με το νέο Youphoria High Protein.

Το καλοκαίρι θέλουμε ένα δροσερό γεύμα που θα μας χορτάσει χωρίς να μας φουσκώσει και θα μας δώσει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειαζόμαστε στην ημέρα μας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα δροσερό energy bowl; Μπορείς να το απολαύσεις το πρωί, το απόγευμα σαν ένα δροσιστικό επιδόρπιο ή και το βράδυ σαν ένα ελαφρύ βραδινό.

Για να δημιουργήσουμε ένα διατροφικά ισορροπημένο energy bowl, χρειαζόμαστε:

  • Μια πηγή πρωτεΐνης
  • Σύνθετους υδατάνθρακες
  • Καλά λιπαρά

Για αρχή, επιλέγουμε σαν πηγή πρωτεΐνης το πόσιμο γιαούρτι Youphoria High Protein. Χάρη στην εξαιρετική του υφή θα αποτελέσει την τέλεια βάση για ένα δροσερό και ελαφρύ μπολ. Το Youphoria High Protein είναι χαμηλό θερμιδικά, περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη από ένα κοινό γιαούρτι και είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σάκχαρα. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε πρωτεΐνη θα αυξήσει το αίσθημα του κορεσμού και θα μας κρατήσει χορτάτους για περισσότερη ώρα. Μπορούμε να επιλέξουμε είτε την κλασική εκδοχή του Youphoria High Protein είτε αν θέλουμε να είναι πιο φρουτώδες και καλοκαιρινό να επιλέξουμε το Youphoria High Protein με γεύση ροδάκινο.

Στη συνέχεια επιλέγουμε μια πηγή υδατανθράκων που θα προσθέσουμε στο μπολ μας για να μας δώσει έξτρα ενέργεια. Μπορούμε να προσθέσουμε μέλι, δημητριακά ολικής άλεσης, νιφάδες βρώμης ή και γκρανόλα. Το μέλι πέρα από το ότι θα δώσει γεύση στο μπολ μας, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι πηγή φυτικών ινών. Οι φυτικές ίνες συντελούν στην καλή υγεία του πεπτικού συστήματος και αυξάνουν το αίσθημα του κορεσμού. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε ότι φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα μας αρέσουν. Πέρα από γεύση θα αυξήσουν και την περιεκτικότητα του μπολ μας σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες.

Δεν ξεχνάμε να προσθέσουμε και μια πηγή καλών λιπαρών, τα οποία είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνονται στη διατροφή μας. Μπορούμε να επιλέξουμε φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο, ταχίνι κλπ. Καλή επιλογή θα ήταν και οι ξηροί καρποί, όπως για παράδειγμα καρύδια ή αμύγδαλα που είναι πλούσια σε ω3 λιπαρά οξέα. Τέλος, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε κακάο ή κομματάκια σοκολάτας υγείας. Εκτός από υπέροχη γεύση, αποτελούν και καλές πηγές αντιοξειδωτικών και φλαβονοειδών ουσιών. Φυσικά μπορείς να κάνεις ότι συνδυασμούς θέλεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και να δημιουργήσεις το ιδανικό μπολ για σένα! Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και καλή απόλαυση!