• Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 27410 835 35
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Youphoria High Protein: γιατί να το επιλέξω μετά την προπόνηση;

Τι  πρέπει να φάω μετά την προπόνηση; Πόση ώρα μετά την προπόνηση πρέπει να φάω; Δεν προλαβαίνω να κάνω κάποιο γεύμα, τι μπορώ να επιλέξω; Αν και εσύ μόλις τελειώσεις την προπόνηση σου αναρωτιέσαι κάτι από τα παραπάνω σου έχουμε όλες τις απαντήσεις εδώ!

Μπορεί να προπονείσαι συστηματικά και παρ’ όλα αυτά να μην βλέπεις την αλλαγή που θέλεις στο σώμα σου. Αυτό ενδεχομένως να συμβαίνει επειδή κάνεις λάθη στο κομμάτι της διατροφής, από το να μην τρως μετά την προπόνηση σου ή να μην κάνεις τις σωστές επιλογές τροφών. Αρχικά, να τονίσουμε ότι το μεταπροπονητικό γεύμα είναι απαραίτητο, καθώς το σώμα μετά την άσκηση χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για αποκατάσταση. Το γεύμα αυτό θα αναπληρώσει τις αποθήκες ενέργειας του οργανισμού σου, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των υγρών και των ηλεκτρολυτών στο σώμα σου και θα οδηγήσει στην επιδιόρθωση και την αύξηση του μυϊκού σου ιστού. Το μεταπροπονητικό γεύμα σου πρέπει να γίνει άμεσα μετά το τέλος της άσκησης, ιδανικά μέσα σε μια ώρα το πολύ για να έχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα. Τι πρέπει να περιλαμβάνει αυτό το γεύμα; Εύκολα απορροφήσιμους υδατάνθρακες για την αναπλήρωση του γλυκογόνου και πρωτεΐνη για την αποκατάσταση των μυών.  Για αυτούς τους λόγους λοιπόν δεν πρέπει να παραλείπεις το γεύμα σου μόλις τελειώνεις την προπόνηση!

Πολλές φορές βέβαια δεν είναι εφικτό να κάνουμε ένα γεύμα αμέσως μετά την άσκηση για πρακτικούς λόγους, είτε επειδή δεν μπορούμε να το έχουμε μαζί μας είτε μετά το γυμναστήριο δεν επιστρέφουμε απευθείας στο σπίτι μας κ.ά. Σου έχουμε τη λύση! Το νέο Youphoria High Protein θα σου δώσει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι και έχει τη μορφή ροφήματος οπότε μπορείς να το έχεις μαζί σου και να το καταναλώσεις ακόμα και στο δρόμο φεύγοντας από το γυμναστήριο. Χωρίς να χρειάζεται να προετοιμάσεις τίποτα έχεις έτοιμο το μεταπροπονητικό σου ρόφημα!

Το Youphoria High Protein περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να περιλαμβάνει το μεταπροπονητικό σου γεύμα, δηλαδή υδατάνθρακες για άμεση αναπλήρωση των αποθηκών ενέργειας και πρωτεΐνη. Συγκεκριμένα περιέχει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά συσκευασία, ποσότητα μεγαλύτερη συγκριτικά με ένα κανονικό γιαούρτι. Σύμφωνα με τις τελευταίες συστάσεις η κατανάλωση 20-25 γραμμαρίων πρωτεΐνης μετά την άσκηση είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση και την αύξηση των μυών. Οπότε μπορείς να πάρεις την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι πίνοντας απλά το πόσιμο γιαούρτι Youphoria High Protein! Είναι επίσης χαμηλό θερμιδικά, οπότε αν ο στόχος σου είναι η απώλεια βάρους αποτελεί την ιδανική λύση γιατί θα πάρεις την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι χωρίς να καταναλώσεις πολλές θερμίδες. Πέρα από τη διατροφική του αξία, είναι και πολύ ευχάριστο γευστικά. Μπορείς να το βρεις σε τρεις υπέροχες γεύσεις φρούτων, ροδάκινο, φράουλα και κεράσι και να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στις προτιμήσεις σου!